sectorg.bg

Спортни новини и материали

Правила и стратегии при игра на бинго

Правила и стратегии при игра на бинго

Разновидностите на съвременните онлайн казино игри са много, но сред най-предпочитаните със сигурност се нарежда бинго лото. Какви са неговите правила и печеливши стратегии, и какви са разликите с Американското бинго? Нека видим!

Как се играе бинго онлайн

Това е онлайн хазартна игра, представляваща числова лотария, при която печели играчът с всички излезли и зачеркнати номера в една линия. Този, който зачеркне две от линиите с печеливши числа, получава награда, наречена 2 Lines prize, а попълнилият всички цифри от виртуалния си талон, печели Full House prize. В случай на едновременна печалба от двама или трима играчи, наградата се поделя поравно.

В тази игра, всеки от участниците трябва да има поне едно виртуално талонче с 15 на брой цифри, намиращи се в 9 колони по вертикала и 3 по хоризонтала, с по 5 неповтарящи се числа. При серия се взима група от 6 талона, съдържащи всички номера от 1 до 90. Те се показват само по един път на серия и в по един от шестте талона. Това прави всеки един от билетите печеливш, а топките с уникалните цифри във всяка от тях се изтеглят на случаен принцип от машина. 

Нека все пак разгледаме и някои от разпространените печеливши стратегии.

Какви стратегии има

Правила и стратегии при игра на бинго

Въпреки че бингото е на случаен принцип и нищо никога не може да гарантира 100% печалба, съществуват някои разпространени стратегии, които биха повишили значително шансовете. Ето някои от тях:

  • Игра с много талони – предимството на тази стратегия е възможността за участие с множество талони едновременно. Колкото техният брой е по-голям, толкова и вероятността за спечелване на наградата се увеличава. Златното правило в случая е използването на 4 талона;
  • Автоматичната опция в бингото също е вид стратегия, даваща възможност системата самостоятелно да отбелязва обявените номера. Така няма да се притеснявате, че има вероятност да пропуснете някой номер;
  • Стратегията “Типет” е доста разпространена сред бинго запалянковците и според нея, колкото по-дълго участвате, толкова цифрите стават по-усреднени и лесни за познаване. Ако обаче сте избрали краткотрайна игра, то препоръчителните числа за избор са от 1 до 20 и от 60 до 90.

Каква е разликата между Европейското Лото и Американското бинго

При американския вариант, участие вземат числа от 1 до 75, а картончетата са квадратни, с 24 числа и празна зона в средата. Също, в случая присъстват и букви, обозначаващи всяка от колоните, а буквите са I, G, N, O, B, B1 и N33. Подредбата на числата е в произволен ред. При изплащане на печалбите, не се използват редове, а обявените печеливши комбинации в началото на играта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.