sectorg.bg

Спортни новини и материали

На кои спортове се залага най-много и защо

На кои спортове се залага най-много и защо

Лутащи се сред многобройните спортове в онлайн казината, начинаещите играчи доста се затрудняват при избора, на кои видове се залага най-много и защо. Нека видим съветите на напредналите участници.

На кои видове спортове се залага най-много

Популярните видове в онлайн казината днес са отборните или единични събития. Сред новите играчи е разпространено мнението, че при срещите с по един играч се залага най-много поради лесното прогнозиране на крайния изход, отколкото при отборните събития. Разбира се, тук има известна логика от гледна точка на това, че не е необходимо да се вземат под внимание новобранците в отбора, направената от треньора селекция и т.н. В крайна сметка обаче, доста хора са стигнали до заключението, че не може да се каже дали отборната или самостоятелната игра е по-лесно предвидима.

Други начинаещи играчи смятат, че ако при крайния резултат съществуват два или три изхода от дадено събитие, тогава вероятността за печалби е по-голяма. Тук също това твърдение е грешно, тъй като вероятността за успешен изход от събитието до голяма степен зависи от компетенцията и формата на участниците в събитието, силните и слабите страни на противниковия отбор и т.н. Ето защо, всеки трябва да се научи да проследява предишните срещи, да се интересува от състоянието на избрания от него отбор, кой е противникът, какви победи е имал, срещу кого и т.н.

Кои са предпочитаните и защо

На кои спортове се залага най-много и защо2

Голяма част от играчите, особено начинаещите, предпочитат да залагат най-много на популярните пазари, като футбола или хокея например. Следят мачовете от различните лиги и първенства, обсъждат резултатите с други свои съмишленици по тематичните форуми и групи в социалните медии. Букмейкърите и онлайн казината обаче знаят това и насочват ресурсите си в по-прецизното изчисляване на коефициентите, така че да извличат дивиденти. И все пак, популярните сред спортовете, на които се залага най-много, си остават:

  • Футбол;
  • Баскетбол;
  • Конни залози;
  • Бойни спортове;
  • Хокей на лед;
  • Esports;
  • Надбягвания с хрътки;
  • Моторни спортове.

Защо напредналите играчи предпочитат непопулярните пазари

Напредналите участници знаят, че онлайн казината и букмейкърите са насочили вниманието и ресурсите на аналитичните си отдели в популярните пазари. Това им позволява да залагат най-много на непопулярните и предпочитани сектори, възползвайки се от невниманието на букмейкърите към тях, за да спечелят. Какво ще изберете Вие и към кои електронни спортове сте се насочили, какви са впечатленията Ви? Споделете в коментарите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.